Pages

Subscribe:

Saturday, August 26, 2017

life like this...

life is unfair sometimes...

sometimes it knock u down on ur knees so hard u couldnt even get up.....

sometimes it gave u the sweetest fcukin feelings makes u feel ur in heaven... but ur not actually....

and as for me....

right now....

Alhamdulillah......

terima kasih Allah atas segala yang telah Engkau berikan....

yang baik....
yang buruk...

Aku bersyukur......

untuk mengikhlaskan hati dan jiwa dengan bersyukur di atas segala yang telah berlaku.....

sebab kadang2 kita tak suka dengan apa yang kita dapat.... tapi itu adalah yang baik untuk kita.....
sebab kita tak nampak semuanya pada ketika itu.....

am human....
not an angel....


Monday, July 17, 2017

Dad

it still hurts daddy.....

i really miss you.....

Friday, March 31, 2017

Memories...

the other day, aku ade beli offer from lazada.. photobook and A3 poster.... murah sangat... jadi aku beli 3 A3 posters dan 2 print out photo - 200 kpg....

harini due date nyer... kelam kabut le aku buat semua tu... dari haritu nk buat tak buat-buat pon....

memory card handphone aku corrupt.... habis la semua pic dalam tue...

pic masa ke hong kong pon selamat jalan romeo....

tapi.....
yang paling buat aku sedih.....
pic dengan arwah daddy aku pon tak ada....

i cried........

aku tak tau nk ckp mcmana perasaan aku... tapi it hurts so much....

tak aper la... aku cari pic pic lama yang ader dlm fb la ape la.... dan aku mula susun....

i cried again......

aku takut mommy nampak... nasib baik le mommy kat depan dgn si ikim.fm.... huhuhu

aku teringat hard disk aku... aku pon carik ler dengan mata merah harap mom tak tegur tapi dia panggil plak cakap pebende tah tadi.... tak to la dia perasan ke idok.....

and am a bit glad that sebelum ni aku backup pic dalam handphone aku..... lega sikit....  ye ar... 200 pic nak print... harini last memang mengagau2 la aku nk select....

aku susun.....

again...
i cried.....

dah lama aku tak nanggis sejak bbrapa minggu yang lalu.... dah lama jugak aku tak scroll ig sebab ada gambar daddy dalam tue.... aku ingat aku dah kuat.... idok ghuper nyer... dusta semata-mata....

tapi,
aku akan cuba tengok lagi dan lagi sampai aku tak nanggis dah....

tapi tu la lately ni fragile sikit perasaan ni bile ingat arwah abah......

i truly miss you so much dad.....
Allahuakhbar....

😭